Error
  • Ítem no trobat

Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edició 1720

Llegeix-lo i descarrega-te'l: els floristes, optimistes amb Sant Jordi

  • Redacció
  • Dijous, 21 abril 2016 17:11

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Sant jordi_06

En el Tot Mataró i Maresme del 8 al 14 d'abril de 2016, trobaràs l'especial Tot Empenta: els floristes, optimistes amb Sant Jordi

El dia de la setmana en què cau la diada de Sant Jordi és clau per entendre, en part, l'èxit de la jornada. El fet que no sigui un dia festiu a Catalunya, però sí d'una gran festivitat arreu del país, fa preferible, segons alguns entesos, que caigui en dia laborable per evitar la fuga de 'clients' el cap de setmana.
Enguany cau en dissabte, però malgrat això els floristes són optimistes i preveuen mantenir un volum de vendes d'entre sis i set milions de roses.

Sant Jordi 2015

Un 10 per cent, de casa
Segons dades del Mercat de la Flor i Planta Ornamental de Catalunya, la xifra de vendes que s'espera oscil·la entre els sis i els set milions de roses, una dada molt similar a la d'altres anys. D'aquestes, però, només al voltant d'un 10% es cultiva a Catalunya, concretament a la zona del Maresme que és on es concentra el nombre més gran de fl oricultors. Les altres procedeixen de països com Colòmbia i Equador, que són els principals importadors amb un 60% de quota de mercat. D'aquests països arriben varietats com la 'freedom', una de les més populars per la seva mida i vistositat.

            Especial Tot Empenta - Edició 1720 [Del 15 al 21 d'abril de 2016]