El Joventut ha de tornar a tastar el sabor del triomf

Rep la Salle Montcada rival directe en la lluita per la cinquena plaça de la 1a Estatal

El dissabte a les 18 hores al pavelló Teresa Maria Roca es pot viure un molt bon partit d'handbol en el qual el Joventut Handbol Mataró, després de tres derrotes seguides, hauria de tornar a tastar el sabor agradable del triomf davant un rival directe en la lluita per una excel·lent cinquena plaça de la 1a Estatal.

160415Ha_Prevaimontcada

Es troben dos equips que han fet una bona temporada una mica irregular i que la temporada passada la van fer millor. Els dos equips van acabar en tercer i quart lloc (els montcadencs per davant) per darrere de Granollers B i Sant Martí, però aquesta temporada s’han vist superats també per Sant Quirze i Sarrià, i estan en 5è i 6è lloc.

ha mataro-montcada

Està clar que el potencial ofensiu dels d’Hèctor del Pino és superior però ho hauran de demostrar davant la segona millor defensa de la lliga, tal com van fer a la primera volta, en un dels seus millors partits de la temporada, quan van guanyar per 24-33.
Però com en aquella ocasió els mataronins venien de guanyar només un dels cinc darrers partits i en canvi els montcadencs semblen estar en millor moment.

 Crònica del partit de la 1a volta a Montcada

RESULTATS HISTÒRICS

2014-15  Joventut Mataró- Salle Montcada          29-20
2013-14  Joventut Mataró- Salle Montcada          27-29
2012-13  Joventut Mataró- Salle Montcada          34-27
2011-12  Joventut Mataró- Salle Montcada          33-27