El Joventut Mataró reacciona amb un grandiós partit

Ha guanyat a Montcada, on no ho havia fet mai, de nou gols

El Joventut Handbol Mataró ha aconseguit un valuós triomf després d'un grandiós partit en tots els aspectes, tant defensiu com ofensiu, possiblement el millor de tota la temporada i el millor que s'ha fet fora de casa en molt de temps.
L'equip mataroní estava en una certa crisi de resultats, ja que després d'haver estat líder solitari, només havia pogut aconseguir una victòria en les cinc darreres jornades i necessitava un triomf si no volia perdre contacte amb els primers, però ni el lloc i ni el rival eren dels més indicats, ja que a Montcada el Joventut no hi havia guanyat mai en tota la seva història, i el rival, que la temporada passada va acabar tercer de la lliga, i que té la millor defensa de la competició. I a més l'equip groc-i-negre continuava tenint les baixes de Bernat Bonamusa i Toni Busquets, però avui tota la plantilla s'ha conjurat per fer un gran partit i ho han fet.

151212Ha_MonJHM4

Des de bon començament l'atac local s'ha estavellat en la defensa 6:0 mataronina i en l'enorme actuació d'Oriol Mas sota pals (13 aturades a la primera part), i en canvi a l'altre costat la primera línea formada per Oriol Vaqué, Bernat Muñoz i Berenguer Chiva estava molt encertada superant amb facilitat la millor defensa de la categoria, i als deu minuts el Joventut dominava per 2-7.

151212Ha_MonJHM2

El tècnic local ha hagut de demanar temps mort i canviar el sistema defensiu a 5:1, cosa que li ha servit per remuntar aprofitant tres exclusions seguides del Joventut i posant el marcador en 5-7. Però quan ha retornat la igualtat numèrica, i els homes d'Hèctor del Pino s'han adaptat al nou sistema defensiu, la diferència al marcador ha crescut novament amb un parcial de 0-5 fins al 5-12. I fins al descans, amb una gran defensa i atac resolutiu, la diferència s'ha mantingut fins al 9-16.

151212Ha_MonJHM3

A la represa es podia esperar la reacció local però no ha estat possible davant la clara superioritat dels mataronins que ara resolia fàcilment pels extrems i agafava ben aviat 10 gols d'avantatge (10-20), que ja s'han fet una muntanya per a l'equip local, que ho ha continuat intentant però veient-se respost sempre pel joc vertical del seu rival, que ha imposat el seu ritme. A l'equador de la segona part la diferència ja era de dotze gols i només el punt d'honor dels locals ha permès reduir una mica la diferència.

SALLE MONTCADA 24-33 JOVENTUT HANDBOL MATARÓ

SALLE MONTCADA: Ricard Presas, Alberto Garcia porters; Pau Robert Sànchez (3), Pau Maresma (2), Albert Maresma (8, 4 de p.), Xavier Benítez (1), German Giráldez (2), Àngel Gonzàlez (3), Jesús Jiménez, Albert Larriba (3), Raul Casado, Alejandro Expósito (1), Santiago Manso (1), Nil Casajuana. 24 gols de 47 xuts; 15 pèrdues, 2 exclusions.
JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas (20 aturades) i Pol Gavañach porters; Roc Segarra (6), Bernat Muñoz (7), Oriol Vaqué (3), Berenguer Chiva (2), Àlex Bosch (3, 1 de p.), Jan Bonamusa (1), pepo Juàrez (4), Marc Castilla, Dani Aguilera (2), David Pedragosa (3), Marc Martínez, Eric Martínez (2). 33 gols de 52 xuts; 9 pèrdues i 6 exclusions.
PARCIALS CADA 5': 2-3, 2-7, 5-7, 5-11, 6-13, 9-16 descans; 10-19, 13-21, 13-25, 16-27, 19-29, 24-33.