"Reobrim la causa Helena Jubany" aconsegueix l'objectiu en poc més d'un dia

La campanya a totsuma.cat per reobrir el cas de la mataronina morta a Sabadell, amb el suport de moltes cares conegudes, rep una aclaparadora resposta de la ciutadania

Reobrim el Cas Jubany

Després de reunir la setmana passada més de 13.000 firmes al "Manifest Sabadellenc" per la reobertura del cas Jubany, pocs dies després s'han aconseguit els diners per fer-ho possible a través d'una campanya de micromecenatge.

I és que amb poc més d'un dia de campanya la recaptació de fons per reobrir la causa Helena Jubany ja havia assolit l'objectiu mínim de 9.000€ per poder-ho tirar endavant amb "els millors professionals". I les donacions segueixen creixent. Una mostra de suport i solidaritat que la família i amics han agraït de manera pública a través del compte "Fem Justícia Helena Jubany" (@JubanyHelena). 

En poc més d’un dia s’ha assolit l’objectiu i les donacions continuen.
Amb l’onada solidària de tantes aportacions avui ens sentim acompanyats i amb més força que mai per reclamar justícia. Que cap feminicidi quedi impune! Mil gràcies família. No defallim!”

La campanya s'havia llençat aquest dimarts a totsuma –difosa a través de les xarxes socials amb un vídeo en el qual hi apareixen Mònica Terribas, Espartac Peran, Txel Bonet, Laura Rosel, David Fernàndez i Natza Ferré– i la resposta de la ciutadania ha estat realment aclaparador.

Vídeo de difusió

Com s'indica a la web de totsuma, on s'ha fet aquesta campanya de micromecenatge, tots els fons de més que es recullin es destinaran a l'Associació Cultural Helena Jubany, que en manté viu el record amb el Premi Helena Jubany de narració curta o recull de contes per a ser explicats.