Pujar al cocoter

Sènior: Josep Aracil i Xarrié - President d'Eurosènior

Opinió 2017/2018, senior-pujar al cocoter
Es crea un grup de treball per obrir un nou camí que ha de permetre arribar d'un lloc a un altre travessant una zona selvàtica. L'encarregat dona instruccions perquè es comenci a desbrossar la selva. A mesura que el camí va avançant es produeixen tanta quantitat de problemes que fan que es comenci a qüestionar la capacitat de direcció de l'encarregat sospitant que potser no és la persona més adequada.
Finalment es decideix cercar un nou encarregat de reconeguda vàlua. Aquesta persona el primer que fa és pujar al cocoter més alt per tenir una visió de conjunt de la selva. Des d'aquesta altura s'adona de la situació i decideix parar el desbrossament tot afirmant: pareu, camí equivocat!

Seguidament fixa una nova ruta per arribar al lloc desitjat. Algunes vegades, molt poques, el camí equivocat pot portar a un lloc que sigui aprofitable, encara que tingui poc a veure amb el projecte inicial.

En el teixit associatiu quan es posa en marxa un nou projecte del qual no es tenen referències és molt important poder comptar amb persones capaces de pujar al figurat cocoter. És molt desencisador dedicar esforços inútils promovent activitats que tenen poc a veure amb l'objectiu d'obrir, amb èxit, el camí que condueix a la meta desitjada.

Tot equip emprenedor requereix persones que desbrossin però sobretot de dirigents capacitats i eficients molt diferents dels anomenats "floreros" que cercant el seu lluïment personal, amb una falsa retòrica, porten negativament a l'hort als seus confiats col·laboradors.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: