Els nord-americans Marah tornen a Privat amb més força que mai

Amb el seu cinquè disc sota el braç, van protagonitzar un dels concerts més enèrgics de l’any

Just un any després de que passessin per la sala mataronina, Marah va tornar el passat divendres 25 a la capital maresmenca per oferir el seu directe més explosiu en un dels tres únics concerts que ofereixen a tot l’Estat. If You Didn’t Laugh, You’d Cry és el seu darrer treball d’estudi on trobem onze petites joies del rock que portaran per les grans capitals d’Europa. El concert, que s’havia de realitzar a Barcelona, finalment vam tenir la sort de que es fes a Mataró. Madrid i Santander varen ser les altres dues ciutats escollides per la banda.

Durant els més de 10 anys que porten damunt de l’escenari, aquesta jove formació de Filadelfia ha estat capaç d’empapar-se de la música, les cançons i la cultura de la seva gent per fer un rock molt urbà i enèrgic que agrada tant al públic com a la crítica. Fins i tot el gran Springsteen es considera un seguidor fidel de la seva música.

Concert per al record
La banda liderada pels germans Serge i Dave Bielanko, és una font inesgotable de bona música i s’ha convertit en poc temps en una formació referent del rock actual. A quarts d’una de la nit els Marah varen fer acte de presencia a la sala davant una gentada que els aclamava. Aproximadament 400 persones varen omplir la sala fins a la bandera. Fent un ampli repàs per la seva discografia, revivint himnes del Rock i versionant Springsteen i els T-rex, Marah va oferir un dels millors concerts al Privat que de ben segur es recordarà durant temps. A més d’un ens van deixar impactats amb el seu potentíssim i elaborat directe de Rock operístic. The Closer, Fat Boy, 20,000 Streets Under the Sky o Freedom Park, van ser algunes de les cançons que varen sonar. Temes carregats d’honestedat brutal amb brillants textos i melodies hipnotitzadores, durant les dues hores que va durar un concert que podríem catalogar d’excel·lent.

Als germans Bielanko els acompanyen músics de primer nivell com el guitarrista Adam Garbinski i el bateria Dave Peterson, el multinstrumentista Kirk “The Barber” Henderson i el virtuós del Lap Steel Mike “Slo Mo” Brenner.