El tortell de Reis, tradicional i natural

El Forn de Pa Francesc elabora el dolç típic del 6 de gener amb ingredients naturals i de primera qualitat

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimarts, 31 Desembre 2019 08:43

Instagram Tot a taula 2018/2019, tortell de reis forn francesc

S'apropa la nit més màgica de l'any, la nit de Reis. L'endemà, a la il·lusió dels més menuts com a protagonista s'hi uneix un altre clàssic: el tortell. Sigui el tradicional de massapà o les alternatives de crema, nata o trufa, és un dolç que no pot faltar a taula el 6 de gener.

Al Forn de Pa Francesc elaboren aquestes postres típiques de manera tradicional i amb ingredients 100% naturals i de primera qualitat. Hi trobareu totes les opcions perquè pugueu escollir aquella que més triomfa a casa, sempre amb el tradicional brioix de pasta de full i també amb la fruita al capdamunt, tot i que es pot demanar sense si es prefereix.
Recorda, però, que per tenir el teu tortell de Reis, l'has de reservar amb antelació. A tot estirar, el dia 4 de gener.

Reserva el teu tortell al Forn de Pa Francesc abans del dia 4 de gener.

Fet al moment

Aquest dia tan assenyalat és un dels que més feina porta al forn. Els dies 5 i 6 de gener, en Jesús treballa de valent a l'obrador perquè tots els seus clients tinguin els tortells acabats fets el mateix dia que es recullen.

En Jesús va començar a treballar al Forn de Pa Francesc el 2004, quan tenia 15 anys. Va escollir aquesta professió per continuar amb el negoci familiar, i el gener farà ja quatre anys que el dirigeix.