Productes ecològics, també per Nadal

Veritas disposa d'una gran varietat de productes amb certificació 100% ecològica. Aquestes festes, sorprèn els convidats amb els seus torrons ecològics.

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 23 Desembre 2019 11:28

Instagram Tot a taula 2018/2019, productes ecologics veritas

L’alimentació ecològica és una opció imprescindible per als qui volen dur una vida saludable i contribuir a un entorn sostenible. Per això, Veritas promou una agricultura ecològica responsable i socialment justa i té com a principal compromís aportar els millors productes per fer-ho possible. En aquest sentit, la relació amb els seus proveïdors i clients està basada en els vincles humans, per sobre dels comercials.

Beneficis d'una alimentació ecològica

Els aliments ecològics s'assimilen amb més facilitat, ja que no han estat tractats amb productes químics de síntesi. Fins i tot són més rics en vitamines, minerals i tenen una concentració d'antioxidants més gran.

Veritas ofereix gran diversitat de productes, amb més de 4.500 referències, tots ells amb certificació de producció 100% ecològica. A més a més, cada setmana incorporen nous productes a la seva oferta, tots seleccionats amb molta cura per oferir la millor qualitat i propietats nutricionals.

Troba el teu Nadal a Veritas

Per les festes nadalenques, la companyia també disposa de tots aquells productes tradicionals que omplen la nostra taula en dates assenyalades, mantenint el seu compromís amb la qualitat. A Veritas hi trobareu torrons elaborats al seu obrador, com el clàssic de crema cremada i el de coco i xocolata, la seva especialitat. A més, un dels serveis estrella per a aquestes dates és la possibilitat de fer paneres de Nadal a mida i de manera personalitzada.

A totes les botigues hi trobareu personal especialitzat per assessorar aquells que ho necessitin.