I aquest any, on soparem per la Nit de Sant Joan?

Preveure amb temps una revetlla especial ens permetrà encertar plenament on passarem una nit tan especial com aquesta

  • Redacció // Foto: Daniel Ferrer
  • Dimarts, 12 Juny 2018 11:30

Cultura 2018, sant joan-baixada bruixesPer tots aquells que vulguin celebrar un Sant Joan de primera, però no tinguin ganes de cuinar un àpat tan elaborat com aquest, buscar un bon restaurant on sopar fora és la millor opció. A més, és una bona nit per sopar a l’exterior en una bona terrassa aprofitant la calor del mes de juny mentre se senten els petards de fons, o per escollir el restaurant que més ens agradi i gaudir d’un àpat de primera. En una nit com aquesta no hi pot faltar un bon sopar, cava i la Coca de Sant Joan en un espai bonic i amb la millor companyia.

Per què no passar la Nit de Sant Joan en una bonica masia de muntanya a l’exterior? Hi ha indrets bonics i tranquils per la zona on celebrar aquesta nit amb la família i els amics. O optar per  un restaurant de primera a Mataró per, després, poder sortir de festa al carrer Sant Joan o a alguna discoteca de la ciutat?

La importància d'anticipar-se
Les opcions són múltiples, només heu d’escollir la que més us agradi. I no oblideu reservar taula en el restaurant que escolliu o fareu tard. La de Sant Joan  és una nit molt sol·licitada i només d'avançar-nos uns dies segur que encertarem. Decidim-ho ara: on soparem per Sant Joan?