El MasterXef Junior més mataroní

Des de la Unió de Botiguers es vol impulsar la Segona edició

  • Laia Mulà // Fotos: cedides
  • Divendres, 20 abril 2018 00:00

Ciutat 2017/2018, tot a taula- paula alòs
La Unió de Botiguers de Mataró (UBM) es proposa impulsar la segona edició del taller de cuina per a nens: el MasterXef Júnior mataroní. Es tracta d'una activitat que tindrà lloc a la Plaça Gran el dissabte 21 d'abril al matí i que comptarà amb la presència de la guanyadora de la quarta edició MasterXef Júnior de TVE, la jove mataronina Paula Alòs. L'activitat es dividirà en dues sessions: una de 10.30h a 12h i l'altra de 12h a 13.30h.

Es tracta d'una celebració culinària de caràcter familiar, on els infants i els seus pares podran preparar plats manipulant productes de proximitat. Així es proposen que els infants facin un ús actiu i conscient dels cinc sentits a través de la transformació dels productes, així com despertar la cursiositat dels més petits i establir una cultura gastrnòmica amb la matèria primera de proximitat.

A més, els monitors del taller, formadors especialitzats i professionals de la cuina, presentaran la recepta i els ingredients base, per tal que els nens i nenes puguin elaborar el plat que, un cop acabat, els petits xefs es podran endur a casa.

Un concurs de Facebook

A més d'aquesta activitat culinària, la UBM organitza un concurs per participar al taller de cuina 'MasterXEF'. Per a participar-hi, només cal entrar al perfil de Facebook de la Unió de Botiguers de Mataró, comentar la publicació i compartir-la.

Ciutat 2017/2018, tot a taula- paula alòs
Paula Alòs, un referent!
Des que va guanyar el programa 'Masterchef' Junior, la mataronina Paula Alòs ha esdevingut una autèntica eminència en el món de les xarxes socials. El seu canal de Youtube suma, ni més ni menys, que 87.717 subscriptors que segueixen amb molta atenció els seus vídeos on podem veure, també, vídeos tutorials anteriors al seu salt a la fama.