Les celebracions més dolces amb Dulce Frida

La Bakery treballa amb productes frescos i de primera qualitat en els seus pastissos

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimecres, 11 abril 2018 16:28

Ciutat 2017/2018,  dulce fridaPels que vulguin celebrar un aniversari, un casament o qualsevol esdeveniment important, la clau és tenir un bon pastís fet artesanalment i de primera qualitat que endolceixi la celebració.
Dulce Frida Bakery és una nova pastisseria mataronina, situada al carrer Iluro 42, que des de fa uns dies treballa amb ingredients frescos i de primera qualitat per elaborar amb dedicació els pastissos més dolços, sempre adaptats al gust del client. S'hi poden trobar, per exemple, pastissos de plàtan amb taronja o de formatge, entre molts altres gustos. A més, també ofereixen rebosteria de petit format com són muffins, galetes i mousses amb diversos condiments.

Ciutat 2017/2018,  dulce frida
A Dulce Frida Bakery tenen clar que el més important és la satisfac ció del client i és per això que ofereixen la possibilitat que esculli els ingredients del pastís, així com la decoració que lluirà aquest al seu damunt. Per exemple, s'hi poden posar fruites tropicals, altres fruites, flors naturals i fresques, figuretes fetes amb sucre i molts més elements decoratius.El pastís de formatge és el postre estrella de Dulce Frida Bakery, el qual el venen en format pastís o envasat en pots perquè els clients el puguin degustar de la manera que prefereixin.
L'Àlex Garcia, el seu propietari i pastisser, ha decidit impulsar el seu propi negoci després de 8 anys treballant en altres pastisseries de Barcelona perquè vol oferir els pastissos artesanals més elaborats i així garantir que qualsevol celebració tingui un postre ben especial, el millor per a l'ocasió.

Ciutat 2017/2018,  dulce frida

Conecta't i gaudeix de les seves delicioses postres! -  dulcefridabakery