PECATS 9 21 - Espai Gastronòmic

Xarcuteria de primera qualitat i el millor formatge per un bon dinar o sopar

  • Cugat Comas // Fotos: Daniel Ferrer i cedides
  • Divendres, 31 Març 2017 11:37

Especials 2017, pecats
Aquest 2016 es compleixen ni més ni menys que 50 anys de l'obertura, al Carrer de la Coma, de la Cansaladeria Tubau. Durant més de quatre dècades els mataronins van associar aquest nom a dos conceptes: una família xarcutera apassionada i compromesa amb els clients i un producte de qualitat.

La celebració d'aquest mig segle, però, ja no té com a referència aquell primer establiment, sinó a Pecats 9 21, un espai del Carrer Nou que és tres conceptes en un: xarcuteria de primera qualitat amb el millor gènere que es pot trobar avui en dia a casa nostra en una pota, espai gastronòmic ideal per a dinar o sopar en una segona pota i la possibilitat d'obtenir el seu segell de qualitat fora del local, sigui en format de menjar per endur, càtering per a grans ocasions o safates dels seus millors productes.

El local, diàfan, té menjador interior i exterior –una terrassa excel·lent quan fa bo–, a més de l'espai més de botiga i una àmplia cuina que és la joia de la corona, allà on fan uns plats de cuina catalana tradicional, amb gènere, presentació i resultat més que excel·lents. La selecció de pernils ibèrics de gla tallats a mà és la millor carta de presentació del local. També els formatges, d'àmplia procedència i estil són una de les raons per confiar en aquest espai.

Especials 2017, pecats

Però cal parlar de Pecats 9 21 com un espai agradable per dinar o sopar. Fan menú de migdia a 12,50 de dilluns a divendres i dissabte a 15,95  en el que la cuina catalana és protagonista, igual que a la carta. Per només 6,95 euros podem optar pel menú per endur, de dos plats.  A la nit l'especialitat és més sobre l'assortit d'ibèrics i formatges, producte d'ànec com el magret i altres presentacions d'autèntiques delicatessen en un menú de 18,95 euros. La cura per la selecció de productes de primera qualitat és la millor presentació per a un restaurant ideal per a sopar en parella o grups petits on també podrem fer sopars per a grups més grans.

Especials 2017, pecatsEspecialitats de la casa
De cara al Nadal:
Pecats 9 21 és sinònim dels millors lots i regals d'empresa, amb àmplies possibilitats de productes de qualitat segons pressupost. També en clau més familiar de cara a les festes a més de la seva carta de plats habituals, preparen menús per emportar amb una àmplia gamma de canelons i les seves safates de primera qualitat poden servir, en molts casos, pels sopars més especials com el de Cap d'Any.
Vins catalans: Les millors denominacions d'origen del nostre país són protagonistes de l'ampli estoc de vins que podem trobar a la part de celler d'aquest espai..
També hi trobarem altres procedències com Ribera del Duero o Rioja.

Pecats 9 21
C/ Nou, 21. Mataró.
Telèfon 937 90 79 39
Obert de dilluns a dissabte de 7h a 22h, quan ve el bon temps fins a les 00h.