SOM TERRA - Del mercat a la taula

Menjar de proximitat i de temporada

  • Redacció // Foto: Anna Aluart
  • Divendres, 25 Novembre 2016 12:05

Especials, 2014/2015, Som Terra

Som Terra bufa les espelmes del seu primer aniversari perseguint la mateixa filosofia que els va empènyer a obrir el restaurant fa poc més d’un any: reivindicar el producte de proximitat, de la comarca i experimentar amb ell.

Els productes frescos i de temporada són la base d’una cuina de mercat elaborada a foc lent, pensada per a trobar-hi el més bo del Maresme: les seves verdures i hortalisses, les fruites, els vins... Així, la carta és no només extensa, sinó també ben variada.
Sota aquesta filosofia, Som Terra vol que es gaudeixi el Nadal amb trobades familiars i amb amics de la mà de la millor gastronomia de la comarca per reivindicar-ne el bo i millor. Per això, sense allunyar-se de la tradició de l’escudella i la carn d’olla típiques d’aquestes dates, ofereixen menús especials per al dia de Nadal i Sant Esteve.

Però és ben sabut que les celebracions comencen dies abans, amb els sopars d’empresa, els retrobaments amb amics... Per aquest motiu, Som Terra vol que al voltant de la taula el client hi trobi el millor producte, amb un pica-pica complet i variat i un segon a escollir entre carn i peix. Tot plegat, perquè els comensals només s’hagin de preocupar d’assaborir la bona cuina en un entorn d'allò més acollidor.