Una actuació d'emergència a la platja de Vilassar arran dels temporals

El Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient traslladarà sorra del port Balís a dos trams de platja del municipi

Maresme 2014/2015, platja vilassar de mar

Arran dels passats temporals de febrer i març, el Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient ha decidit dur a terme unes actuacions d'emergència en les platges de la costa del Maresme que van resultar afectades. En el cas de Vilassar de Mar, les actuacions consisteixen en l'aportació d'uns 32.500 m3 de sorra procedent del port Balís a dos trams de platja: entre la Riera de Vilassar i l'Espigó de Garbí i entre la plaça de l'Ajuntament i el Club Nàutic. També intervindran per reparar els desperfectes causats pel temporal sobre uns 50 metres d'escullera.

La previsió és que la draga de sorra comenci el dijous 17 de maig i l'actuació a l'escullera el 5 de juny. Per tant, les dues accions estarien enllestides just a l'inici de temporada de platges el dia 21 de juny. Fins llavors i mentre durin les actuacions hi haurà limitacions per accedir a la platja en les zones afectades.