Art, disseny, cultura i creativitat a Vilassar de Mar

Els dies 2 i 3 de desembre el municipi acollirà el 'Vidmar Festival 08 Christmas Edition' a l'espai de Can Bisa

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 16 Novembre 2017 10:58

Vidmar

Il·lustradors, pintors, escultors, ceramistes, fotògrafs, músics, dissenyadors i tot tipus d'artistes seran els protagonistes del Vidmar Festival 08 Christmas Edition de Vilassar de Mar. L'esdeveniment social i cultural tindrà lloc el cap de setmana del 2 i 3 de desembre als jardins de Can Bisa i estarà obert a tot tipus de públic sense restriccions. La voluntat és clara: que l'espai es converteixi en una galeria d'art a l'aire lliure i aculli també creacions d'art en directe per tal d'apropar aquest món als assistents. A més d'exposar i crear, els artistes també vendran les seves obres.

El festival està concebut per donar cabuda i difondre l'art, la creativitat i les diverses visions del món

Alguns dels actes previstos són un recital de poesia d'Obsidiana a càrrec de Sandra de la Cruz, la realització de retrats en directe, exhibicions de ball i dansa, tallers de Macramé Plant Hanger a càrrec de Coquelilecot i d'altres activitats. A més, l'esdeveniment comptarà amb concerts acústics de diversos grups musicals per amenitzar totes dues jornades, per completar la programació.

Es pot trobar tota la informació i programació d'aquest festival a www.vidmarfestival.com

Voluntat de difusió

Vidmar Festival és un espai pels amants de l'art que neix de la necessitat de donar cabuda i difondre l'art, la creativitat i les diverses visions del món. Vidmar crea així un espai singular i representatiu en el qual mostrar les creacions culturals i artístiques més variades.