Tot a punt per a la segona edició de la Nit de Comerç

Els comerços seran els protagonistes i romandran oberts fins a les 24h

  • Redacció
  • Divendres, 19 Setembre 2014 10:53

Vilassar Comerç

Aquest dissabte dia 20, Vilassar de Mar es vesteix de gala quan els seus comerços surten al carrer per celebrar una nova edició de La Nit del Comerç coincidint amb el final de l’estiu i així entrar amb força a la tardor. Després de l`èxit de l’any passat, Vilassar Comerç té grans expectatives pel que fa a l’assistència de públic.

Música i activitats

La nit serà festiva començant ja a les 19:30 amb l’actuació dels Ssstrèpits, primera parada musical que donarà pas ja, a partir de les 20h, a les hores clau de la Nit de Comerç. Música en viu, Dj’s i actuacions -Rumba a la mà, Boatinè Group, Bruno Dj, Els Turrunats, Dj “Bep de La Sònika”, Alocs & Roll o The Irish Garden, Malavita, Undercovers Band- i tallers pels més petits -Globoflexia, Maquillatge Infantil, Pompes Gegants, Malabars- conviuran amb els descomptes i els regals i sorpreses que han preparat els diferents negocis, alguns amb carpes especials al centre de l’acció.

Els carrers del centre i el nucli antic seran escenari de tota la moguda amb activitats complementàries com braus mecànics o actuacions de dansa, country i sevillanes.