Dotze dies de festa a Sant Vicenç de Montalt

La Festa Major, que té com a patrona la Mare de Déu de l'Assumpció, inclou activitats del 3 al 24 d'agost

  • Redacció // Foto: Cedida
  • Dissabte, 03 Agost 2019 07:24

Maresme 2017/2019, festa major st. v. montalt

A mitjans d'agost, Sant Vicenç de Montalt celebra la Festa Major d’Estiu en honor a la Mare de Déu de l’Assumpció (15 d'agost), diada en què es concentraran els actes més tradicionals, com l’ofici, les havaneres, el rom cremat i els focs artificials a la vora del mar. El programa d'actes, però, arrenca el 3 d'agost a les 20.30 h amb la sortida nocturna i el bany a la piscina municipal. El cap de setmana següent, que comença el divendres 9 d'agost, és quan tindrà lloc el gruix dels actes, que s'allargaran sense pausa fins al 18 d'agost. El dissabte 24 d'agost, el ball a Montaltparc posarà punt final a la festa.

Música i balls

Les propostes de balls amb orquestres i concerts amb grups, solistes i DJs inclouen un gran ventall d'edats i gustos musicals. El divendres 9 d’agost, el parc dels Germans Gabrielistes estarà ocupat per L’Engrescada, l’espai per a adolescents i joves. Durant la tarda, a partir de les 16 h, es farà la Batalla de Gallos. La competició entre rapers, que té en compte les millors rimes en improvisació, està oberta a persones majors de 12 anys que tinguin un mínim de noció de freestyle. Els guanyadors es repartiran premis per valor de 200 euros. La festa continuarà amb dos concerts en directe d'Andana, a les 23 h, i El Senyor Peix, a les 00.30 h. Tancarà la nit el Dj David Loop, a partir de les dues de la matinada.

Per als més grans, hi haurà la cantada d'havaneres amb rom cremat (15 d'agost a les 21.30 h a la platja de Sant Vicenç), el ball de festa major amb el grup Liberty (16 d'agost al Parc dels Germans Gabrielistes després de sopar) i un concert d'homenatge a Peret i Moncho (18 d'agost a les 22.30 h). A més, la revetlla de festa major (14 d'agost a les 22.30 hores) acollirà un concert amb el pianista Marc Perna.

Altres activitats

Completen l'oferta propostes com el maridatge literari (9 d'agost a les 22 h al Centre Cívic El Gorg), on tindrà lloc un concert d'homenatge a Teresa Pàmies, a càrrec de Big Mama Montse. Les places són limitades i s'ha de comprar el tiquet a la biblioteca La Muntala a partir de l’1 d’agost. Bohemian Rhapsody serà la protagonista durant el cinema a la fresca (diumenge 11 a les 22 h al parc dels Germans Gabrielistes). I els dies 14 i 15 hi haurà el 9è Mercat al Mar (a partir de les 17.30 h al passeig Marquès Casa Riera).

Consulta el programa sencer a www.svmontalt.cat