Detenen sis persones per l'agressió a un mosso fora de servei a Premià de Mar

L'agent, que va resultar ferit greu el 9 de maig, va ser agredit amb la seva pròpia porra extensible i se n'ha detingut els quatre principals autors materials i dos encobridors

  • Redacció - ACN
  • Dijous, 16 Juliol 2020 19:58

Detenció Premià de Mar

Els Mossos d'Esquadra han detingut els quatre principals autors materials de l'agressió a un mosso fora de servei a Premià de Mar el 9 de maig. A més, s'han detingut dues persones per encobrir els fets, segons el balanç final de l'operació. Els detinguts tenen entre 22 i 30 anys i són de nacionalitat espanyola. El dispositiu ha començat a les 6 del matí i ha acabat cap a les 9, amb cinc entrades en domicilis.

L'agressió va tenir lloc pels volts de les 20.00 hores a la Gran Via, quan l'agent va intentar evitar que els joves molestessin vianants. Quan es va acostar per recriminar-los l'actitud, el van agredir i li van prendre la porra amb la qual es va intentar defensar. El van colpejar al cap i a les costelles i va ingressar en estat greu a Can Ruti.

Col·laboració policial

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Metropolitana Nord va iniciar la investigació després de l'agressió. En aquesta hi van col·laborar agents de la comissaria de Premià i de la Policia Local i va permetre identificar i localitzar els presumptes agressors, així com les persones que els van ajudar a fugir i encobrir els fets.

A quatre dels detinguts se'ls considera presumptes autors dels delictes de temptativa d'homicidi, atemptat, lesions i tinença il·lícita d'armes. Als altres dos arrestats se'ls considera encobridors dels fets.

Les entrades a domicilis s'han fet en cinc habitatges que els arrestats disposen a Premià de Mar, on s'han recollit diferents indicis de la participació dels presumptes autors en els fets, segons han informat els Mossos d'Esquadra.