Cop policial a una xarxa que cultivava marihuana i la distribuïa a països centreeuropeus

Disset detinguts i tretze entrades i escorcolls dels Mossos per fer front a una organització que operava a diferents poblacions, entre les quals Argentona, Cabrils, Premià de Dalt i Vilassar de Dalt

  • Redaccio - ACN
  • Dimarts, 04 Agost 2020 22:55

Escorcolls Marihuana

Un dispositiu dels Mossos d'Esquadra contra una organització criminal dedicada al tràfic internacional de marihuana ha acabat amb un balanç de disset detinguts després de tretze entrades i escorcolls. Des d'abans de les sis del matí la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) ha actuat en punts del Vallès Oriental, el Vallès Occidental, el Maresme, el Garraf i el Bages.

En concret, a la nostra comarca han actuat a Premià de Dalt, Vilassar de dalt, Argentona, Cabrils. La resta d'actuacions han estat a Vallromanes, Les Franqueses del Vallès – on s'han fet dues entrades–, Granollers, Sant Fost de Campsentelles, Santa Perpètua de Mogoda, Abrera, Sitges i Sant Vicenç de Castellet.

Els detinguts distribuïen marihuana a països centreeuropeus des de plantacions de Catalunya, segons fonts policials.

L'organització subministrava la droga de dues maneres: per via postal i a través de la logística de la pròpia xarxa criminal. Els detinguts es troben en dependències policials i s'espera que passin a disposició judicial entre demà i demà passat.