Llavaneres vol el seu propi centre ocupacional

Per a persones amb discapacitat

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 07 Març 2019 11:27

Maresme 2017/2019, centre ocupacional-llavaneres

El passat dimarts 26 de febrer va tenir lloc l'acte públic de presentació de l'Estudi Centre Ocupacional per a persones amb discapacitat intel·lectual, finançat amb el Pressupost Participatiu 2018. La presentació, celebrada a la sala de plens de l'Ajuntament, va comptar amb l'assistència de familiars i usuaris del Casal del Pèsol, de la Fundació Maresme i de la Llar Sant Francesc.

L'estudi fa palesa la viabilitat i la necessitat de crear el centre ocupacional a Llavaneres, que oferiria un servei a les persones amb discapacitat intel·lectual de les tres viles: Llavaneres, Caldes d'Estrac i Sant Vicenç de Montalt. L'estudi detecta la necessitat d'aquest servei per convertir Llavaneres en un municipi més inclusiu i obert, així com per millorar la qualitat de vida d'aquest col·lectiu i de les seves famílies.

No té ubicació
L'empresa contractada recomana col·laborar amb una entitat gestora experta en la matèria per a la posada en marxa del futur centre ocupacional. L'execució d'aquest projecte no serà a curt termini, ja que cal definir l'espai on anirà ubicada la instal·lació.