Programació de luxe als Concerts de Mas Pujol de Cabrera de Mar

Música entre jardins, tranquil·litat i artdel 29 de juliol al 2 d’agost

Mas Pujol

Un any més, i ja en van nou, tornen els ‘Concerts d’Estiu a Mas Pujol’ en un any especial però en el que no faltarà la cita amb la música a finals de juliol en aquesta emblemàtica masia de Cabrera de Mar. Amb un cartell molt variat i de qualitat, proposen un ampli ventall de música en viu de primer nivell, en un espectacular jardí amb una cuidada proposta de gastronomia i decoració.

Aquest any, a més, es combina la música amb l'art ja que a l’interior de la masia catalogada com a be històrico-cultural, els visitants tindran la possibilitat de visitar l’exposició del Taller de Gravat de Mataró, una petita mostra de la tècnica i la creativitat que envolten l’art del gravat i la serigrafia, mentre que a l’exterior hi haurà exposades obres del reconegut escultor i forjador Mataroní Pol Codina.

Programació dels "Concerts d'Estiu a mas Pujol - 2020
Dimecres 29 juliol : (21h) Hotel Cochambre
Dijous 30 de juliol : (20:30h) Crazy Trio : (22h) Lluís Coloma
Divendres 31 de juliol : (21h) Mònica Green
Dissabte 1 d'agost : (21h) Meritxell Nedderman
Diumenge 2 d'agost : (21h) Suu

L’espai té un aforament màxim de 300 persones assegudes, mantenint la distància de seguretat de 1,5 metres, disposa d’aparcament privat, gastronomia acurada amb productes de proximitat de la mà de Simultani catering i com cada any s’elabora una carta de gintònics, mojitos, còctels variats i cerveses artesanes

Un tastet de les propostes musicals

Suu

Hotel Cochambre

Mònica Green

Meritxell Nederman

Lluís Coloma