Millora de revolts a la carretera C-1415c a Argentona

El projecte té un pressupost de licitació de 305.986 euros i un termini d’execució de dos mesos

Carretera Argentona

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament d’Argentona el projecte de millora de revolts a la carretera C-1415c entre els PK 1,680 i 1,950. Es tracta d’un tram, al límit del terme municipal i molt proper a Mataró, que presenta un traçat sinuós amb poca visibilitat i amb varis accessos a finques privades, alguns dels quals tenen permès fer girs a l’esquerra.

Un tram més segur

L’objectiu del projecte passa per millorar la seguretat viària d’aquest tram de carretera a partir de l’establiment de cunyes de canvi de velocitats als accessos del marge dret de la carretera.

Entre altres coses, es pretén potenciar la visibilitat de parada reculant la posició d’un tram de la pantalla acústica existent i la prohibició dels girs a esquerres en tot el tram. Per a fer-ho, el consistori compta amb un pressupost de licitació de 305.986 euros i un termini d’execució de dos mesos.

Aquesta intervenció s'emmarca en el Pla de Seguretat Viària 2016, en l'àmbit de millora dels revolts de la xarxa de carreteres de la Diputació de Barcelona, com a actuació prioritària.