L'Ajuntament ultima el nou projecte del mercat de la Plaça de Vendre

La proposta es presentarà als actuals paradistes, agents interessats i Argentona Es Mou per recollir suggeriments i propostes

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 09 Març 2017 12:30

Argentona 2014/2015, plaça vendre argentonaL'Ajuntament d'Argentona està enllestint el projecte de remodelació del mercat de la plaça de Vendre. Des del 2016, el govern municipal treballa de manera estratègica per transformar l'actual construcció, provisional des de la dècada dels 50 del segle passat, en una nova instal·lació que s'ajusti a les necessitats de la plaça i que ocuparà una superfície molt similar. El projecte contempla la substitució del mercat per una estructura modular més actual amb elements de fusta i grans acabats tècnics i estètics  que inclourà tres parades de mercat, a més d'una cafeteria i uns lavabos adaptats.

En els pròxims dies es presentarà la proposta als actuals paradistes, agents interessats i Argentona Es Mou per tal de contrastar el projecte i recollir suggeriments i propostes sobre les necessitats i detalls que hauria de contemplar el nou espai.

Aquesta nova construcció resoldrà la situació provisional de les actuals concessions del mercat, mitjançant un nou concurs públic d'accés a les parades, que mantindran la mateixa tipologia de comerç que actualment.