Una trentena de botigues aconsegueixen el distintiu de comerç verd

La campanya pretén conscienciar botiguers i clients de l'impacte ambiental del comerç i busca eliminar les bosses de plàstic

  • Redacció// Argentona Comunicació
  • Dijous, 07 abril 2016 11:09

Argentona 2014/2015,distintiu comerç verd-argentona

Fins a trenta botigues d’Argentona han aconseguit distingir-se amb el distintiu de comerç verd, una iniciativa de la Fundació Catalana de prevenció de residus, que ha rebut el suport de l’Ajuntament d’Argentona i de l’associació Argentona es Mou.

Aquests trenta "comerços verds" ofereixen productes i serveis que suposen un benefici ambiental i social respecte de productes equivalents que es comercialitzen en altres establiments. Ara com ara han rebut el distintiu 30 negocis del centenar que van visitar els tècnics de la Fundació Catalana de Residus, però encara es podrà ampliar la xarxa en un futur proper.

Aquesta campanya té diverses accions per conscienciar no només a botiguers sinó també als clients. És en aquest sentit que s'ha creat una guia electrònica de comerç verd i també s’han fet bosses de niló i ràfia reutilitzables per anar a comprar com es feia abans i eliminar així les actuals bosses de plàstic que molts comerços ja cobren.