S'obren a participació 500.000 euros del pressupost municipal del 2017

S'inicia un procés que finalitzarà després de l'estiu amb una consulta ciutadana que decidirà entre les millors propostes i projectes que es presentin

  • Argentona Comunicació
  • Dijous, 18 Febrer 2016 12:42

Argentona 2014/2015, ple argentona 2015 L’Ajuntament d’Argentona inicia aquest any un projecte innovador i ambiciós en l’àmbit de la participació ciutadana: un pressupost participatiu amb el qual els ciutadans i ciutadanes podran debatre i decidir el destí de 500 mil euros de la partida d'inversions del pressupost municipal per a l’any 2017.

El pressupost municipal és l’eina més important que tenen els governs per donar resposta a les necessitats del municipi i la seva ciutadania. Gran part del pressupost municipal es destina a cobrir les despeses corrents de l’Ajuntament per al funcionament del dia a dia. La partida d’inversions permet a l’Ajuntament realitzar actuacions de ciutat i projectes que s’associen generalment a l’espai públic, l’urbanisme, equipaments o la mobilitat.

Tres fases

En una primera fase es farà una recollida de propostes dels diversos àmbits del municipi, després s'organitzaran debats pe comentar les iniciatives i una taula final  serà la que decidirà quines iniciatives s'incorporen al pressupost per al 2017.