La loteria ‘La Petita’ del petit comerç arriba a Argentona

Entre els locals de proximitat es reparteixen premis per valor de 84.000 euros

  • Argentona Comunicació
  • Dimecres, 28 Octubre 2015 17:43

Argentona 2014/2015, la petita argentona

Ja fa temps que botiguers i comerços d’arreu de Catalunya busquen fórmules per fidelitzar els seus clients. Una d’aquestes iniciatives és La Petita, un sorteig pensat com a un instrument de promoció per al petit comerç. Argentona ja compta amb un comerç adherit a la iniciativa, es tracta de Cal Fred.

Els comerciants adherits a La Petita reben talonaris de butlletes per obsequiar als seus clients. Les butlletes de participació, les alegries, es regalen als clients premiant-ne la fidelitat o la compra d’algun producte que s’ha suggerit.

Mensualment es fa un sorteig i es reparteixen premis amb un valor total de 84.000 euros. Els premis es reparteixen entre els clients i a una o diverses obres socials del barri o localitat on toca el primer premi.

L’APPC (Associació de Promoció del Petit Comerç) té també com a objectiu contribuir a actuacions benèfiques, assistencials i/o socials. L’Associació destinarà, sempre que econòmicament i financerament sigui possible, fins a 8.000 mensuals a obra social.