El ple d’Argetona debat el romanent de tresoreria del 2013

Les xifres més destacades van per la Puig i Cadafalch i l’arranjament de carrers

  • Redacció / Foto: arxiu
  • Dijous, 17 abril 2014 00:00

Argentona, ple argentona

El Ple del mes d’abril, celebrat el passat dilluns 7, va dedicar bona part de la seva durada a tractar temes econòmics com la incorporació del romanent de tresoreria del 2013. Es tracta d’una xifra de 3 milions d’euros que es destinaran a diferents actuacions. Les xifres més destacades, però, són per a la Casa Puig i Cadafalch, la piscina municipal, la Llei de Barris i l’arranjament de diversos carrers de la vila.

Els grups de l’oposició van preguntar sobre diferents aspectes com per exemple pels 50.000 euros destinats a mobilitat. En aquest punt, l’alcalde, Ferran Armengol, va explicar que són per a les càmeres de seguretat i la pilona que ha d’anar a l’entrada de la plaça Nova i que ara s’estan fent les bases pel concurs de licitació. Per la seva banda, la CUP va celebrar els 213.000 euros que es destinaran a arranjar carrers i va recordar el mal estat del carrer Josep Soler.

En aquesta part del ple, dedicada a alcaldia i recursos econòmics, també es va saber que el càntir del 2014 costarà 15 euros.