Argentona tindrà agrupament escolta a partir de l'octubre

El Calabrot d'Argent es presenta en públic amb una festa el proper 31 de juliol

  • Redacció
  • Dilluns, 22 Juliol 2013 12:02

Agrupament Escolta Argentona

El proper mes d'octubre entrarà en funcionament l'Agrupament Escolta Calabrot d'Argent. La idea va sorgir d'un grup de joves del municipi que ja estava vinculat d'una manera o altra amb altres grups d'escoltes de Mataró i el Maresme. L'objectiu és "que Argentona disposi d'aquest tipus d'oferta lúdica i formativa inexistent fins ara però amb gent interessada".

De fet, són una desena de joves que es reuneixen periòdicament per organitzar aquest projecte. Un camí llarg que va començar el setembre de 2012 i que veurà la llum el proper curs 2013-2014. Una d'aquestes joves, Clara Lladó, explica que "formem part d'Escoltes Catalans que ens han ajudat molt en temes de formació i burocràtics ja que s'han de fer diversos passos com formar-se com a agrupament, ser una entitat registrada, tenir un compte bancari i crear un reglament de règim intern, entre d'altres". Aquest grup de joves també s'han ocupat de crear la imatge del cau així com el foulard, que és el tret diferencial dels altres agrupaments. Els d'Argentona tindran un mocador amb els colors verd, groc i grana.

Festa de presentació

La presentació oficial tindrà lloc el proper dimecres 31 de juliol a la Plaça Nova on també es donarà a conèixer el logotip i els monitors podran parlar amb els pares i mares interessats en portar els seus nens al "cau". La festa consistirà en l'actuació del Mag Màgic, una batucada, una activitat pels nens i nenes, música pels més grans i un sopar popular a base de botifarra i mongetes.