Taller de bombolles al mercat setmanal del centre

La iniciativa presenta el lema ‘Compra a Argentona, tan fàcil com bufar i fer bombolles’

  • Redacció
  • Dijous, 27 Juny 2013 00:00

Argentona, Taller de bombolles

Nova activitat de dinamització comercial al mercat setmanal del centre històric dels divendres. La iniciativa porta per lema ‘Compra a Argentona, tan fàcil com bufar i fer bombolles’ i tindrà al públic infantil com a principal protagonista.

Només cal un tiquet

El divendres 28 de juny, ja finalitzat el curs escolar, s’ha programat un taller de bombolles de sabó que començarà al voltant de les 11 del matí a la Plaça de Vendre amb una exhibició i d’11 a 12 del migdia a l’Avinguda Puig i Cadafalch amb el taller. L’activitat és gratuïta però per participar-hi només caldrà presentar un tiquet de compra amb data del 21 o 28 de juny de qualsevol establiment del municipi o parada del mercat.

Cada divendres, mercat

A més d’aquestes activitats puntuals pels més petits, cada divendres de 9 del matí a 2 del migdia s’instal·la al centre de la vila, entre la plaça Nova i la plaça de Vendre, el mercat setmanal, una bona oportunitat per gaudir de les seves habituals parades de fruita i verdura, producte fresc, roba i calçat, articles per a la llar i higiene personal.