Sorea crea un fons solidari per als col·lectius vulnerables

La companyia gestora del cicle integral de l'aigua ha signat un conveni amb l'Ajuntament d'Arenys de Mar

Francesc Mayné director general de Sorea

La companyia gestora del cicle integral de l’aigua a Arenys de Mar, SOREA, ha signat recentment un conveni de col·laboració per valor de 4.000€ amb l’Alcaldessa d'Arenys de Mar, Annabel Moreno. El conveni es proposa regular la creació d’un fons de solidaritat adreçat al col·lectiu de persones en risc d’exclusió social del municipi. La iniciativa neix de la detecció del nombre creixent de famílies que han manifestat dificultats econòmiques per fer front a les despeses de la llar. Per fer front al problema, la companyia ha signat convenis de fons de solidaritat amb més de 180 ajuntaments, un d'ells el d'Arenys de Mar.

El funcionament

Les persones que vulguin acollir-se a l'ajut del fons de solidaritat s’hauran d’adreçar als Serveis socials de l'Ajuntament d’Arenys de Mar per efectuar la sol·licitud via instància. Seguidament, Serveis socials s’encarregarà de fer arribar un informe a SOREA de la persona en situació de vulnerabilitat econòmica i, si l’usuari compleix els requisits establerts, passarà a ser beneficiari del fons.

SOREA no tallarà l'aigua a qui no pugui pagar-la

SOREA és una empresa que vol mantenir el compromís amb les persones que viuen en els municipis i és per això que es proposa complir un codi ètic, el qual té en compte en cadascuna de les seves decisions. L'empresa és conscient que l’aigua és un element de primera necessitat a la vida de les persones i que, per tant, s’ha de procurar fer una gestió tant eficient com solidària. Per aquest motiu, mai no tallarà l’aigua a ningú que no pugui pagar-la.