‘Laia’, nominada com a millor film per televisió dels Premis Gaudí

El film compta amb segell arenyenc per la direcció de Lluís Danés i per les seves localitzacions

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 09 Gener 2017 00:00

Cinema 2014/2015, pelicula laia

Una de les grans estrenes de l'any serà entre els nominats als Premis Gaudí. Es tracta del film 'Laia', amb segell arenyenc tant per les seves localitzacions com per la direcció de Lluís Danés El film 'Laia' forma part de la llista de nominats a la millor pel·lícula per a televisió de l'any. La pel·lícula se situa al poble imaginari de Sinera, una localitat de pescadors habitada per una sèrie de personatges extrems, abocats a les adversitats del destí. Allà, hi viu la Laia, una dona marcada per una infantesa miserable i infeliç que es debat entre l'amor de dos homes i s'enfronta a l'odi de tot un poble mentre somia amb una llibertat que només el mar li podrà concedir.

El tràiler de Laia

La pel·lícula 'Laia' es va rodar a Arenys de Mar, i compta amb un repartiment ple de cares conegudes, amb Miranda Gas, Ivan Benet, Roger Casamajor, Miquel Fernández, Boris Ruiz, Pep Cruz o Joan Crosas, entre altres.

Danés conduirà la gala

Coincideix, a més a més, que el director del film, Lluís, Danés, serà qui condueixi la gala dels premis de l'Acadèmia de Cinema Català. Danés ha afirmat que per a ell és tot un honor dirigir la gala dels Premis Gaudí, però alhora també ha assenyalat que és un risc perquè és complicat fer una gala pensada per a la televisió de més de dues hores. En tot cas, ha destacat que la voluntat és implicar la gent del món de la cultura, des dels tècnics fins als actors.