Arenys multarà els veïns que no treguin correctament la brossa

Els republicans lamenten les formes de l'anunci

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 03 Novembre 2016 12:24

Maresme 2014/2015, brossa arenys de mar

Arenys de Mar començarà a imposar sancions a aquelles persones que reciclin incorrectament, tant si utilitzen el sistema porta a porta com si es fa ús dels contenidors habituals.

Així ho va explicar la regidora de Medi Ambient, Laia Martín, que va remarcar que s'iniciaran les inspeccions de les bosses i aquelles que s’hagin reciclat incorrectament seran multades. Això s’aplicarà tant al sistema porta a porta com a la zona on hi ha contenidors. La regidora va afirmar que la multa per treure incorrectament una bossa d'escombriaires és de 120 euros, bonificable al 50 per cent.

D’altra banda, la regidora va voler remarcar l’augment dels resultats de recollida selectiva durant el mes de setembre, que ha arribat al 47 per cent, una xifra que valoren positivament. Martín va apuntar, però, que aquesta xifra acostuma a augmentar després dels mesos d'estiu, tot i que també creu que les campanyes i els actes impulsats des de l'Ajuntament han ajudat. Martín va recordar que tot allò que s’envia a la incineradora de Mataró, a banda de ser perjudicial per a la nostra salut, també és una despesa per a l’Ajuntament.