El Quadis perd però segueix cinquè a falta d'un partit

Els mataronins no poden guanyar a l'Ondarreta

El CN Mataró Quadis va perdre a Alcorcón davant de l'Ondarreta, però la derrota no té massa transcendència ja que com s'esperava el Sant Andreu va perdre davant del CN Barcelona i això manté a l'equip de Dorin Costras a la cinquena plaça aconseguida amb la victòria davant del Sabadell tres dies abans.

Després d'uns bons inicis del Centre que es va posar per davant 0-2, però els locals van capgirar-lo abans del final del primer quart, tot i que Jordi Fernàndez ja va iniciar la seva gran actuació aturant en penal. El segon quart va ser d'absolut domini de les defenses i al descana els madrilenys dominaven per dos gols.

Encert dels romanesos
A l'inici del tercer Bonca i Iosep van armar novament els seus braços per posar l'empat al marcador i a partir d'aquell moment el marcador s'aniria movent entre un gol amunt pels locals i l'empat. El Centre Natació hauria pogut trencar aquesta tònica amb l'empat a sis a poc del final del tercer quart, però es va perdre la pilota en el contraatac i Moro va va marcar d'esplèndida vaselina.

En el darrer quart va continuar la igualtat amb Jordi, Pei i Sziranyi igualant els avantatges que va aconseguir l'equip madrileny, i amb recital dels dos porters, destacant Jordi Fernàndez que va aturar el seu tercer penal en el darrer minut amb 10-9 al marcador, donant l'oportunitat als seus companys d'igualar el matx, però els dos darrers llançaments de Víctor Flores no van trobar el camí del gol i el marcador es va quedar com estava.

ONDARRETA ALCORCÓN 10 - 9 CN MATARÓ QUADIS
ONDARRETA: MIguel Ángel González, Javier Rocha, Marki Miciv (1), Rodríguez 81), Hernández (1), Dani Moro (2), Kucarov (1), Hernando (2), Fernando De la Torre (1), García, Carlos Rocha, Carlos De la Torre (1).
CN MATARÓ QUADIS Jordi Fernàndez, Fran Sánzhez, Víctor Flores, Kiku Garcia, Florin Bonca (3), Jordi Garcia (1), Adso Fernandez, Andrei Iosep (2), Pei Garcia (2), Balazjs Sziranyi (1). Pau Cardenal, Mario Lloret.
ÀRBITRES: Borrell i Sorigué.
PARCIALS: 4-3, 1-0; 2-3, 3-3.