El Quadis s'enfonsa a Madrid

L'equip mataroní va anar sempre a remolc del cuer

Després de la bona imatge donada davant del Mediterrani, l'equip de Dorin Costras ha tornat a mostrar la seva cara més dolenta perdent a Madrid davant del cuer de la categoria, un equip que no havia guanyat cap partit fins ara i que amb la victòria sobre el CN Mataró Quadis encara té una lleugera possibilitat de sortir de la darrera plaça.

L'equip mataroní va sortir a jugar amb poca motivació, com si el 20-13 de la primera volta ja servís perquè els locals s'haguessin de rendir a l'evidència de la superioritat mataronina ben palesa també a la classificació. Però a la piscina tot va ser ben diferent i l'equip madrileny, que a més tenia la baixa del boia Veszelitzs, un dels seus puntals, va clavar un parcial de 4-1, que augmentaria encara fins el 5-1 a l'inici del segon quart. El porter Limas era una muralla infranquejable i els mataronins van arribar la descans amb un desavantatge de quatre gols.

Mal darrer quart
Al tercer quart i amb el braç de Bonca ja funcionant, l'equip mataroní va reduir fins a un mínim desvantatge, però quan semblava que es podria capgirar el marcador, en el darrer quart el CN Mataró ni tan sols va poder marcar un sol gol i va acabar perdent el partit de forma lamentable, i perdent així moltes de les opcions al quart lloc.

CANOE MADRID 10 - 7 CN MATARÓ QUADIS

CANOE MADRID: Limas, Martínez (1), Sanz (1), Alcalà, Elke (2), Barrena (1), Liras (1), Bellón (2), Hernàndez (2), Martínez.
CN MATARÓ QUADIS: Jordi Fernàndez, Fran Sanchez (1), Víctor Flores, Iosep Andrei (1), Balasz Sziranyi, Pei Garcia (1), David Díaz, Florin Bonca (3), Jordi Garcia (1), Adso Fernandez, Pau Cardenal, Mario Lloret.
ÀRBITRES: Suàrez i Cabello.
PARCIALS: 4-1, 3-2 descans; 1-4, 2-0.