Primera aparició del CN Mataró El Tot a la Copa de la Reina

Les noies de Tarrés van caure als quarts contra el Sant feliu (9-13)

El CN Mataró El Tot va debutar el passat divendres dia 24 a Sabadell a la Copa de la Reina gràcies a la seva posició entre les vuit primeres al final de la primera volta de la lliga de Divisió d'Honor. Ja era d'esperar que l'equip cauria a quarts de final perquè els rivals eren superiors i així va ser. El sorteig va emparellar amb el CN Sant Feliu, un equip que a la lliga ja va derrotar clarament a les mataronines i que no van donar opció a la sorpresa amb un 3-9 al descans.

Després una certa relaxació de l'equip rival va permetre a les mataronines oferir una millor imatge i tancar la seva participació amb dos parcials guanyats i amb un gran encert de Míriam Abril en la faceta golejadora.

CN MATARÓ EL TOT 9 - 13 SANT FELIU
CN MATARÓ EL TOT: Noèlia Gómez, Diana Roca, Carolina Plaza, Berta Pérez, Estefania Casas, Cristina Gras, Íngrid Garcia, Elena Padilla, Estela Comella (2), Míriam Abril (5), Lloret, Gal·la Torner (2), Marta Rodríguez.
CN SANT FELIU: Luna, Ventura, Lavèrnia, Rivero (2), Díez, Faura, Q.Ordi (2), Hilero (4), Blanco , Messeguer (2), Bernardo, A.Ordi i Martínez (3)
ÀRBITRES: Demirev i Torres
PARCIALS: 2-5, 1-4, 3-2, 3-2.

Enllaços relacionats
COPA DEL REI
Resultats i classificació de la Divisió d'Honor Femenina de Waterpolo