El Quadis recupera el bon joc contra el Mediterrani

Gran partit ofensiu de Pei Garcia (6 gols) i Balasjz Sziranyi (5 gols)

A poc a poc sembla que els homes de Dorin Costras van recuperant el bon nivell de joc de l'inici de la lliga, i que necessitaran mantenir per assegurar-se la millor posició possible de cara als play-off's, ja que el calendari que tenen fins a final de campionat es bastant complicat. El passat dissabte el Quadis va superar fàcilment el Mediterrani, que no va plantar cara en cap moment i es va haver de rendir a l'evidència i que va acabar rebent la golejada rècord de la temporada a la Divisió d'Honor superant el 20-12 que havia encaixat el Sant Andreu aquí a Mataró i el 22-16 que el mateix dissabte el Sabadell havia clavat al València.

El partit no va tenir cap mena de complicació per a l'equip local que va fer pagar els "plats trencats" de la derrota a Sant Andreu a un innocent Mediterrani. Un inspirat Pei Garcia (6 gols amb varietat de xuts) i un "Baloo" Sziranyi sense rival a la zona de boia van ser els estilets del Mataró, que al descans ja dominava per un contundent 11-4. La diferència va augmentar al tercer quart fins els 11 gols, tot i que l'equip local va patir 16 exclusions que va saber defensar molt bé. Només es va reduir en el darrer quart producte de la relaxació local i del fet que Dorin Costras donés minuts als jugadors júniors, cosa que va servir per veure a Marc Garcia a la porteria i com Adso Fernàndez i David Díaz marcaven els seus primers gols a Divisió d'Honor. (Red.)

CN MATARÓ QUADIS 23 - 14 MEDITERRANI
CN MATARÓ QUADIS:
Jordi FernÀndez, Xavier Hilario, Fran Sanchez, VÍctor Flores (2), Iosep Andrei (3), Balasz Sziranyi (5), Pei Garcia (6), David Díaz (1), Florin Bonca (3), Jordi Garcia (2), Adso Fernandez (1), Pau Cardenal, Marc Garcia.
MEDITERRANI:
David Gómez, Edgar Angelats, Ricard Aguiran (1), Daniel Gonzalez (2), Jonatan Arroyo (1), Marc Minguell (2), Albert Navarrete, Audric Ollé, Eric Angelats (1), Yuri Biart (2), Marc Alled, German Ignacio (4), Carles Colàs.
PARCIALS:: 6-3, 5-1, descans; 7-3, 5-7.

Resultats i classificació de la Divisió d'Honor de Waterpolo