El CN Mataró Quadis cau en un final dramàtic

L'equip mataroní va jugar els darrers sis minuts en inferioritat (9-8)

Ja havíem dit que el Sant Andreu estava en un molt bon moment i que a més estaria desitjós de prendre's la revenja del 20-12 que van encaixar a Mataró a la primera volta i ho van demostrar amb una intensitat extraordinària en defensa i no donant el partit per perdut en cap moment, tot i que els de Dorin Costras dominaven en el marcador. La veterania de jugadors com Abarca, sensacional en atac, i Esforzado, molt dur en defensa, van conduir el seu equip cap a un triomf que els col·loca per damunt del CN Mataró.

El partit va ser molt igualat, però a partir del segon quart en que la defensa mataronina es va tancar i amb Jordi Fernàndez molt bé al darrere, el braç de Iosep va començar a obrir forat. Ja dintre del tercer quart un gol de contraatac de Flores va donar dos gols d'avantatge als seus (4-6), però en pocs instants dos gols d'Abarca, un de penal i un altre de polèmic en que va semblar que Jordi Fernàndez aturava sense que la pilota traspassés la línia de gol, van situar l'empat al marcador que Iosep va tornar a desnivellar.

Emoció fins el final
Al darrer quart els nervis van traicionar a Kiku Garcia que amb empat a vuit al marcador i amb sis minuts per jugar va ser expulsat sense canvi. Aquest darrer tram va ser dramàtic per a l'equip de Dorin Costras que va aconseguir mantenir l'empat durant molts minuts i fins i tot amb possibilitat d'avançar-se però topant amb un Dani López inspirat, sobretot aturant una rematada de Baloo Sziranyi a boca de canó en una superioritat mataronina per exclusió de dos andreuencs. A poc del final Hernàndez va marcar el 9-8 i ja sobre el temps Iosep va estavellar el darrer xut al travesser.

CN Sant Andreu 9 - 8 CN Mataró
CN SANT ANDREU: López, Martínez, Kramer, Àlvarez, D.Hernàndez (1), Esforzado, Rodríguez, Abarca (5), Arévalo (1), García (1), Herrero i Sentís.
CN MATARÓ: Jordi Fernàndez, Adso Fernàndez, Sànchez, Flores (2), Iosep (4), Sziranyi, Pei Garcia, Kiku Garcia, Bonca (1), Jordi Garcia (1), Cardenal i Lloret.
ÀRBITRES: Guàrdia i Cisneros
PARCIALS: 3-3, 1-2, 2-2, 3-1.