Volen dos punts de la Piscina en el darrer instant

El CN Mataró Quadis va fer una remuntada èpica en el darrer quart

Partit d'alt nivell i de gran emoció el jugat el passat dissabte a la Piscina Municipal i que va acabar amb un polèmic empat després que l'equip madrileny empatés en el moment que sonava la botzina (o poc després de la mateixa?) i després que l'equip local hagués protagonitzat una èpica remuntada en el darrer quart.

El partit ja es preveia difícil perquè l'equip de l'Ondarreta té uns quants jugadors molt experimentats que formaren part d'aquell gran Canoe que va aconseguir el títol estatal fa uns anys i també té un parell d'estrangers d'alt nivell. Els visitants es van avançar ben aviat amb gols del seu boia Sànchez-Toril i de Miciv aprofitant molt bé, com ho farien durant quasi tot el partit, una jugada de superioritat.

Gonzàlez muralla infranquejable durant tres quarts
La seva defensa era molt pressionant sense deixar lliure a cap jugador local i a més al darrere hi havia un Miguel Àngel Gonzàlez que durant els tres primers quarts va protagonitzar un actuació sensacional. L'equip de Costras va estar ficat en el partit com ho demostra que els rebots quasi sempre eren per a ells però constantment topaven amb el porter visitant, com prosseguint el que havia passat a Sabadell la setmana anterior on toparen amb Stanton, i ni en les jugades d'home de més estaven encertats.

El joc va ser vibrant amb atacs rapidíssims però el control del marcador va continuar sent madrileny aconseguint dins el segon quart un avantatge de tres gols (2-5), que els mataronins reduirien a la mínima expressió entre el final del segon i l'inici del tercer amb gols de Flores i Jordi Garcia. Va créixer la tensió i el públic va començar a empentar els seus, però l'Ondarreta va tornar a agafar tres gols d'avantatge als dos minuts del darrer quart. Semblava impossible la remuntada però els jugadors locals ho van donar tot i van trobar el forat a la porteria visitant i en poc més d'un minut van igualar amb tres grans xuts de Iosep, Flores i Bonca.

Remuntada èpica al darrer quart
Faltava encara mig quart (poc més de quatre minuts) i la proesa es tenia a la ma. Sànchez-Toril va tornar a avançar els visitants, va replicar Bonca de penal i després Iosep va donar per primera vegada avantatge al seu equip, però Kucarov va igualar de penal a falta d'un minut. Víctor Flores, en estat de gràcia, va engaltar un altre potent xut que va posar el 12-11 al marcador. Quedava molt poc i en un atac desesperat Miciv va enviar la pilota al pal, però en aquesta ocasió el rebot va afavorir Dani Moro que quan sonava la botzina des de quasi mitja piscina i d'esquena va marcar un gol sensacional que va tornar a posar el resultat en un empat, que pel que s'havia vist tampoc es pot dir que fos injust.

CN MATARÓ QUADIS 12 - 12 ONDARRETA ALCORCÓN