El CN Mataró Quadis perd el lideratge a la Barceloneta

Els mataronins van topar amb un ex-porter del Centre i amb els col·legiats (13-5)

El CN Mataró Quadis va perdre el seu primer partit del campionat a la piscina de Sant Sebastià de l'Atletic Barceloneta i amb ell del lideratge de la Divisió d'Honor. La derrota entrava perfectament dintre de les possibilitats, però el que potser va sorprendre més va ser l'àmplia diferència que va registrar el marcador final.

Dos primers quarts igualats
L'equip barceloní, que és un dels grans favorits al títol degut als reforços que ha aconseguit, a la primera jornada havia cedit a la seva piscina davant del CN Barcelona i va sortir molt mentalitzat per evitar la sorpresa davant d'un equip que arribava amb l'aurèola de líder. Però els mataronins en els dos primers quarts van demostrar que la seva posició no era una casualitat i van plantar cara en tot moment mantenint curtes diferències, tot i que la defensa local lligava de ben a prop els romanesos del Centre que van tenir molt poques ocasions de lluir-se. En les jugades d'home de més, i aprofitant la vigilància que reben els estrangers, va destacar un cop més Kiku Garcia, molt efectiu en aquest inici de campionat.

El CN Mataró topa amb Víctor Garcia
Però a la represa va canviar molt l'aspecte del partit i va ser sobretot per la magistral actuació del ja veterà porter local, Víctor García, un jugador que havia estat fa 10 anys a les files del Centre Natació Mataró durant una temporada cedit pel CN Barcelona i que posteriorment s'ha convertit en un dels millors porters estatals i que va deixar a zero l'equip mataroní durant el tercer quart, però el Centre Natació Mataró també va topar amb la nefasta actuació arbitral que al llarg del partit va castigar amb deu exclusions més l'equip mataroní que no pas al bàndol local, permetent que l'avantatge pugés fins els cinc gols, deixant decidit el partit, gràcies a l'efectivitat dels seus dos grans fitxatges Felipe Perrone i Gaby Hernàndez. En el darrer quart, amb el líder enfonsat, els de la Barceloneta es van exhibir a plaer.

BARCELONETA 13 - 5 CN MATARÓ QUADIS

ATLÈTIC BARCELONETA: Víctor Garcia, Roca, Martín, Segurana, Español (2), Picas, Francisco (1), Fernàndez, vallès (1), Perrone (3), Gaby Hernàndez (4), B.Hernàndez (2) i Montiel.
CN MATARÓ QUADIS: Jordi Fernàndez, Adso Fernàndez, Francesc Sànchez, Víctor Flores, Andrei Iosep (1), Balasz Sziranyi, Pei Garcia, Kiku Garcia (2), Florin Bonca (1), Jordi Garcia (1), Josep M. Cabré, Pau Cardenal, Mario Lloret.
ÀRBITRES: Moliner i Buch.
PARCIALS: 3-2, 3-2, 3-0, 4-1.

Resultats i classificació de la Divisió d'Honor de Waterpolo