El CN Mataró Quadis fa una altra exhibició golejadora i és líder solitari

Els madrilenys no van donar problemes en cap moment

El CN Mataró Quadis no va tenir cap mena de problema per superar el Canoe de Madrid, que com ja havíem dit està molt lluny d'aquell equip que fa uns anys havia arribat al títol de campió. En atac, ben frenat Carlos Sanz, que era el seu màxim golejador, tot va dependre dels estrangers Veszelits i Elke, però la seva alta aportació no va ser suficient ja que en defensa es van veure incapaços de frenar l'allau de joc local, on va destacar Bonca amb els seus set gols.

Repetició del partit contra el Sant Andreu
Tot plegat el partit va resultar pràcticament una repetició del darrer disputat a la Piscina Municipal quinze dies abans, amb l'únic canvi del rival, el Canoe de Madrid en el lloc del CN Sant Andreu, i el marcador final va diferir ben poc: 20-12 aleshores per 20-13 en aquesta ocasió.
Des del primer moment, en un ambient sensacional amb l'equip i el públic tots a una, ja es va veure que no hi hauria color. L'equip local, a diferència del que havia passat a la piscina del Mediterrani, es va mostrar molt concentrat en defensa amb Jordi Fernàndez segur al darrere, i ben efectiu en les jugades d'home de més, molt ben treballades. El primer parcial ja va obrir la diferència al marcador fins als tres gols i l'avantatge es doblaria en el segon quart deixant el partit vist per a sentència. Tot el que quedava era de més i per exhibir el potencial ofensiu de l'equip de Dorin Costras. En el darrer període el relaxament local va permetre que el parcial fos favorable als visitants.

Florin Bonca és el màxim golejador del campionat
El veterà jugador romanès amb seus set gols ha arribat a la xifra de 17 gols oficials, amb la qual supera al sabadellenc Dani Ballart que en té un menys i al búlgar i ex-mataroní, Svilen Piralkov, ara al CN Terrassa, que en té 14. I a part de marcar gols Bonca és capaç de lluitar gairebé sempre amb èxit per les pilotes inicials de cada període. Tot un puntal de l'equip del CN Mataró Quadis.

CN MATARÓ QUADIS 20 - 13 CANOE MADRID

CN MATARÓ QUADIS: Jordi Fernàndez, Adso Fernàndez, Francesc Sànchez (2), Víctor Flores, Andrei Iosep (4), Balasz Sziranyi (2), Pei Garcia (1), Kiku Garcia (1), Florin Bonca (7), Jordi Garcia (3), Josep M. Cabré, Pau Cardenal, Mario Lloret.
CANOE MADRID: Limas, Martínez (2), Sanz (2), Alcalà, Veszelits (4), Del Rio (1), Elke (4), Barrena, Liras, Bellón, Hernàndez, Martínez i Giersig.
PARCIALS: 5-2, 7-4, 5-3, 3-4.