Sensacional empat del Quadis CNM a la piscina del líder i campió vigent

L'equip mataroní ha tingut contra les cordes a tot un equip de Champions com és el Barceloneta

Waterpolo Quadis Mataró - Barceloneta

El Quadis CN Mataró tenia avui possiblement el partit més complicat de la lliga de Divisió d'Honor, ja que visitava el campió vigent i líder actual, l'Atlètic Barceloneta, que a la primera volta havia guanyat a Mataró per 4-15, que la setmana passada es va proclamar campió de Copa i que ha acabat primer de la fase de grups de la Champions.

Però els jugadors que dirigeix Beto Fernàndez han fet tot un partidàs per treure un empat, repetint el que havien fet fa quatre temporades, quan també havien tret un punt. L'únic equip que després havia estat capaç d'empatar a la piscina Sant Sebastià havia estat el CN Bareclona la temporada passada. L'última derrota en fase regular del Barceloneta a casa seva va ser la temporada 2014-15 contra el Terrassa (9-10).

El Quadis ha fet un inici espectacular posant un 1-5 al marcador, amb gran efectivitat de dos jugadors més defensius com Ramiro Veich i Víctor Fernàndez. Després els jugadors del Centre han mantingut un altíssim nivell de joc, en defensa i en atac, i han tingut contra les cordes al Barceloneta, que perdia per 7 a 10, ja ben entrat l'últim quart.

Però ha sorgit el caràcter d'equip campió dels mariners que han fet un parcial de 3 a 0, per acabar igualant en jugada d'home de més, quan quedaven només dos segons per acabar el partit.

Atlètic Barceloneta 10-10 Quadis CN Mataró

Han jugat: Mario Lloret, Ramiro Veich (2), Raul Loste, Marc Corbalan, Víctor Fernández (2), Edu Mínguez, Lluc Bertran, Pol Daura, Àlex Codina (1), Max Casabella, Grummy Guimaraes (2), Germán Yáñez (3) i Marc Pannon (ps).
Els parcials han estat: 1-4, 3-2, 3-3, 3-1