Els equips infantils de La Sirena CN Mataró pugen al podi català de waterpolo

L'equip femení va aconseguir el títol i el masculí el tercer lloc i tots dos van obtenir el Premi al Fair Play

190610Wa_InfantilsCNM

Gran èxit dels dos equips infantils del Centre Natació Mataró de waterpolo que van pujar al podi en la fase final del Campionat de Catalunya disputada al CN Sant Feliu el passat cap de setmana. L’equip femení va obtenir el títol de campió de Catalunya i el masculí va aconseguir el tercer lloc.

L'equip infantil femení campió de Catalunya

L’equip femení que prepara Elena Padilla, havia quedat en el segon lloc a la Lliga Catalana, només per darrere del CE Mediterrani.
En el Campionat de Catalunya van superar en els quarts de final el Molins per 16-1, després a la semifinal van derrotar el CN Sabadell per 8-3 i en la final van derrotar el Barceloneta, que en l’altra semifinal havia superat el primer de la Lliga, el Mediterrani, que en aquest campionat català s’ha hagut de conformar amb el tercer lloc.

190610Wa_infFembo

Formen l’equip: Blanca Colominas, Martina Claveria, Lemlem Blasco, Rita Gurri, Àfrica Cosialls, Mariona Castellví, Leire Ordóñez, Abril Ordóñez, Isabel Piralkova, Abril Dueñas, Carla Martín, Lucía Fernàndez, Carlota Daura, Joana Mora, Rita Bertran, Laia Gil, Emma Pérez.

La portera Blanca Colominas va ser guardonada amb el trofeu a la millor jugadora del campionat. 

190610Wa_BlancaColominas

L'equip masculí aconsegueix el tercer lloc

L’equip masculí que prepara Jordi Garcia havia quedat en el tercer lloc a la lliga, per darrere de Barceloneta i CN Barcelona, i va repetir aquesta posició darrere d’aquests dos equips que van quedar en el mateix ordre.

En els quarts de final van derrotar de forma clara l’Horta per 11-3, després a les semifinals van perdre per 6-7 contra el CN Barcelona i en la lluita pel tercer lloc es van imposar a l’equip amfitrió, el CN Sant Feliu per 6-11.

190610Wa_Infmasc

Formen l’equip: Jan Ayala Ruiz, Genís Blanch Passols, Marc López Àlvarez, Quim Fernàndez Garcia, Eudald Flaqué Muela, David Alumà Barceló, Ivan Malvàrez Cañestro, Aniol Martí Nogueras, Marc Montull Rodríguez, Jan Latorre Fernàndez, Marc Rodríguez Estepa, Ferran Garcia Cases, Amine El Harrak Samedi, Arnau Fernàndez Garcia, Iraitz Salichs i Martí Vera.  

Tots dos equips guardonats amb el Premi al Fair Play

Destacar que tots dos equips van obtenir el Premi Anuari Fair Play, i ara ja afronten el gran repte de la temporada que serà el Campionat d’Espanya.