La Sirena CNM no pot amb el Sant Andreu i es queda sense final

L'equip mataroní ha tingut opcions, però tres gols andreuencs en dos minuts han capgirat la situació

Waterpolo La Sirena CNM - Sant Andreu

La Sirena CN Mataró havia de guanyar el dissabte a la tarda per intentar allargar la semifinal del "play-off" i ha tingut les seves opcions. Però al final el CN Sant Andreu ha estat superior, ha guanyat i serà el que jugarà la final contra el Sabadell.

Si el dimecres passat l'equip mataroní va començar bé, avui ha estat l'equip barceloní el que ha manat en l'inici del partit. Crespi ha aprofitat la primera superioritat i de seguida l'holandesa Sleeking ha fet el segon amb un bon xut exterior. Helena Lloret ha reduït, però Pili Peña, la madrilenya ex-jugadora del Sabadell ha fet el tercer en una contra, i el primer quart s'ha tancat amb 1-3, amb la sensació que l'equip andreuenc tenia la moral guanyada al seu rival.

En el primer atac del segon quart Helena Lloret ha tornat a col·locar la pilota fora de l'abast d'Elena Sànchez, la magnífica portera visitant, que en la primera part ja havia fet 5 aturades i durant el partit arribaria a 13. Una altra contra de Peña ha tornat a obrir el forat a dos gols, però en dos atacs consecutius Clara Cambray, amb dos xuts exteriors, ha empatat el partit, en uns moments en la defensa local funcionava a la perfecció i l'atac visitant estava bloquejat.

190511Wa_CNM-Sandreugol

Però ja arribant al descans Pili Peña ha llançat una vaselina llunyana i ha superat una Gaby Stone, que no ha estat tan encertada com la portera de l'altra banda. I s'ha arribat a la meitat del partit amb avantatge visitant de 4-5, però amb el partit absolutament obert.

En el tercer quart La Sirena ha anat carregant joc a la boia, on Brigitta Games ha marcat dos gols, posant per davant el seu equip i a més ha forçat un penal, que la portera visitant ha aturat a Helena Lloret. El domini del partit semblava haver canviat de mans. Però l'equip andreuenc ha marcat tres gols en menys de dos minuts, amb xuts d'Sleeking i Gual i contra de Peña, i s'ha tornat a posar dos gols amunt. Altra vegada les visitants controlaven la situació, tot i que abans d'acabar el tercer quart Games encara ha tornat a marcar per posar el 7-8.

En l'últim quart l'equip local ja a remolc, ha començat a topar amb els pals, en haver d'ajustar els xuts davant la bona portera rival, i fins a quatre vegades han estavellat la ilota a la fusta. En canvi a l'altra banda Gual i Morell, dues de les joves promeses visitants, han augmentat la diferència per primera vegada als tres gols i ja els ha posat la victòria a la butxaca.

L'equip andreuenc ha tingut una eficàcia en el xut del 50% i la de l'equip local ha estat del 26%.

LA SIRENA CN MATARÓ 8-10 CN SANT ANDREU

LA SIRENA CNM: Gaby Stone portera (5 aturades); Laura Vicente, Helena Lloret (2), Lea Bachelier, Brigitta Games (4), Audrey Daulé, Clara Cambray (2), Cristina Nogué, Marta Bach, Queralt Bertran, Júlia Soler, Carla Graupera, Júlia Àvila (ps).
8 gols de 31 xuts, de 42 opcions d'atac; 7 exclusions.
CN SANT ANDREU: Elena Sánchez portera (13 aturades); Pili Peña (4), Anna Gual (2), Maria Luque, Sílvia Morell (1), Ruth Ariño, Daniejla Jakovich, Brigitte Sleeking (2), Maria Palacio, Maartje Keuning, Paula Crespi (1), Paula Sánchez, Paula Nieto (ps).
10 gols de 20 xuts, en 37 opcions d'atac; 7 exclusions i 1 penal en contra.
PARCIALS: 1-3, 3-2, 3-3, 1-2.