La Sirena CNM guanya el Moscardó i es consolida en tercer lloc

L'equip mataroní ha repetit el resultat del Quadis d'una estona abans també contra un equip madrileny

Waterpolo La Sirena CNM - Moscardó

Després de la victòria del Quadis CNM sobre l'equip madrileny del Canoe, i també al complex Joan Serra, ha jugat La Sirena, rebent també un equip madrileny, el Moscardó, i ha guanyat exactament amb el mateix resultat que ho havia fet l'equip masculí.

Potser en el cas de La Sirena s'esperava un triomf més contundent però l'equip madrileny, penúltim classificat, ha presentat més batalla de la que es preveia. A l'equip mataroní li ha costat, sobretot en els primers quarts, superar la defensa madrilenya i la bona actuació de la portera visitant. I s'ha arribat el descans amb un curt marcador de 4 a 2.

En el tercer quart l'equip local ha tingut més eficàcia, i ja ha obert el marcador fins els cins gols de diferència, que ja han deixat decidit el matx.