La Sirena perd, però deixa bones sensacions per anar a Europa

Ha plantat cara en tot moment al potentíssim CN Sabadell per acabar cedint per 8-12

Waterpolo La Sirena CNM - CN Sabadell

La Sirena CN Mataró ha caigut davant el potentíssim CN Sabadell en el primer partit de la segona volta jugat al complex Joan Serra, però ho ha fet plantant cara en tot moment, obligant l'equip sabadellenc a donar el màxim, i deixant molt bones sensacions per a la fase de grups de l'Eurolliga que es disputarà el cap de setmana vinent a Padova.

Els dos primers quarts han estat molt igualats i al descans l'equip visitant dominava per un ajustat 5-7, quan moments abans d'acabar el segon quart la diferència era mínima.
En el tercer quart l'equip local ha acusat una mica l'esforç realitzat fins aquell moment i l'equip vallesà ha obert forat amb un parcial de 0-2.
En el darrer quart semblava que el partit podia anar cap a una altra clara victòria visitant amb el 5-10, però ha reaccionat l'equip local i ha aconseguit igualar aquest últim parcial.

LA SIRENA CN MATARÓ 8-12 CN SABADELL

LA SIRENA CN MATARÓ: Gaby Stone, Laura Vicente, Helena Lloret, Lea Bachelier (3), Brigitta Games (1), Audrey Daule (1), Clara Cambray (2), Cristina Nogué, Marta Bach (1), Queralt Bertran, Júlia Soler, Carla Graupera i Júlia Ávila (ps).
CN SABADELL: Laura Ester, Mati Ortiz (2), Anni Espar, Bea Ortiz (2), Gisel·la Farré, Margaret Stefens (1), Marina Cordobés, Maica Garcia (4), Judit Forca, Kiley Neushul (3), Olga Doménech, Paula Leiton, Ainara Farré (ps).
PARCIALS: 2-3, 3-4, 0-2, 3-3