La Sirena CNM punxa sorprenentment a Rubí

L'equip mataroní no ha pogut guanyar tot i comptar ja amb la presència de la portera Gaby Stone

Continua sense acabar d'arrencar del tot el nou projecte de La Sirena i el dissabte a la tarda ha perdut a la piscina del Rubí, on en els darrers temps l'equip mataroní solia guanyar amb gran comoditat.

181027Wa_RubiLaSirena

El matx ha estat molt igualat en tot moment, i s'ha decidit gràcies a un bon final de segon quart i millor inici del tercer de l'equip que prepara David Martín, homònim de l'actual seleccionador estatal masculí. L'equip rubinenc amb un parcial de 4-0 ha capgirat l'avantatge inicial de La Sirena i s'ha situat tres gols amunt (6-3), posant les coses molt difícils. La Sirena, amb Marta Bach tirant de l'equip, ha aconseguit empatar a 6, però dos gols d'Amanda Triviño, la màxima golejadora del partit amb 4 gols, han permès l'equip rubinenc donar la gran sorpresa de la jornada i, de moment, de la temporada.

Dir que en aquest partit ha debutat Gaby Stone, la portera internacional dels Estats Units, però que no ha estat suficient per desnivellar la balança cap al costat visitant. En els propers dies s'espera l'arribada de la boia Brigitta Games. A veure si ara que Marina Zablith podrà treballar amb tots els efectius es pot començar a notar la millora.

CN RUBÍ 8-7 LA SIRENA CN MATARÓ

LA SIRENA CN MATARÓ: Gaby Stone, Laura Vicente (1), Helena Lloret (2), Lea Bachelier, Maria Bernabé, Audrey Daule, Clara Cambray (1), Cristina Nogué, Marta Bach (3), Queralt Bertran, Júlia Soler, Carla Graupera, Júlia Àvila.
PARCIALS: 1-2, 3-1, 2-2, 2-2.