El campió no dona opció a La Sirena CN Mataró

Al descans el marcador estava en un contundent 10-3

181013Wa_SabadellLS

La Sirena CN Mataró iniciava avui dissabte la seva participació en la Divisió d'Honor estatal, en la que és la seva 14a presència a la màxima categoria. El partit inicial era molt complicat, ja que l'equip de Marina Zablith jugava a la piscina de Can Llong, davant el campió, i gran favorit al títol, el CN Sabadell.

En els dos equips faltaven encara les dues estatunidenques, però possiblement pesant més en el costat mataroní, ja que són en dues posicions claus com la porteria i la boia. I les noies sabadellenques, que formen un bloc molt compacte, no han estat per contemplacions i han sortit a tota màquina, amb gran defensa i màxima eficàcia en atac. Han posat un 5-0 al marcador, que al final del primer quart havia quedat en 6-2. Al descans la diferència havia pujat als 7 gols (10-3) i estava tot decidit. En els dos darrers quarts el marcador s'ha equilibrat una mica i la diferència s'ha quedat al final en els 9 gols.

Com ja s'ha anat dient el nou projecte de La Sirena necessita temps i paciència, i d'aquest partit poques conclusions es poden treure.

CN SABADELL 15-6 LASIRENA CN MATARÓ

LA SIRENA CN MATARÓ: Júlia Àvila, Laura Vicente (1), Lea Bachelier (2), Berta Blanch, Audrey Daule (1), Clara Cambray, Cristina Nogué, Marta Bach (1), Queralt Bertran, Júlia Soler, Carla Graupera, Blanca Colominas.
PARCIALS: 6-2, 4-1, 3-1, 2-2.