La Sirena es queda sense podi a la Copa Catalunya

Va perdre davant Sant Andreu i Mediterrani

L'equip de La Sirena CN Mataró, encara en plena d'etapa de preparació, d'adaptació als nous sistemes de Marina Zablith i a l'espera de l'arribada de les dues estatunidenques, no va poder pujar al podi de la Copa Catalunya disputada al GEiEG de Girona.

181008Wa_CopaCatalunya

El dissabte en el partit de semifinals va caure, per cinquena vegada seguida ja, davant el CN Sant Andreu. Al descans el marcador ja estava en un 2-6 advers (gols de Audrey Daule i de Clara Cambray), i en els dos darrers quarts les sirenes ni tan sols van poder marcar davant un equip molt més en forma, que va acabar guanyant per 2-10.

El diumenge en el partit pel tercer lloc La Sirena va perdre per 13-10 davant del Mediterrani, en un partit que les barcelonines ja dominaven al descans per 6-4.

El títol va ser una vegada més per al Sabadell però patint molt, ja que el Sant Andreu va forçar els penals arribant al final de partit amb empat a 8 gols.

El pròxim dissabte dia 13 comença la lliga amb un altre complicat enfrontament contra el Sabadell a Can Llong, però la temporada és llarg i aquest partit no sembla tenir massa importància de moment.