La Sirena CN Mataró cadet masculí bronze estatal de waterpolo

L'equip de Vicenç Tarrés va repetir el bronze del campionat català

Des del dijous i fins diumenge es va disputar a Castelló la fase final del campionat d'Espanya de waterpolo de categoria cadet masculina i l'equip de La Sirena CN Mataró va pujar al tercer graó del podi repetint el bronze del campionat català.

180709Wa_CadetestatalCNM

 La singladura de l'equip fins arribar al bronze va començar en un partit eliminatori per entrar a 1/8 de final on l'equip dirigit per Vicenç Tarrés i Ernest Gil es va imposar al WP Jerez per 10-4. Després a vuitens van derrotar l'equip sevillà del CW Dos Hermanas, per un contundent 23-5.
En els quarts de final s'enfrontaven al CE.Mediterrani. I en un més partit més ajustat, els jugadors del Centre es van imposar per 5-2, accedint a la semifinal. En aquest partit van topar contra l'Atlètic Barceloneta perdent per un ajustat 9-8, que els apartava de la final quan els nostres havien fet prou mèrits per ser-hi.
En la lluita pel bronze La Sirena CN Mataró va mostrar-se superior al Real Canoe. de Madrid i es va fer amb el tercer lloc guanyant oer 8-5.

Van formar l'equip de LA SIRENA CNM: Oriol Guirado, Josep Colominas, Jordi Biosca, Aniol Blanch, Marc Vera, Marc Ramirez, Max Omedes, Jan Ruiz, Victor Pérez, Max Casabella, Pol Daura, Pol Sànchez, Marc Gutiérrez i Òscar Artigas. Els entrenadors són Vicenç Tarrés i Ernest Gi i el delegat és Marc Daura.