Victòria tranquil·la de La Sirena CNM a Sant Feliu

Demà dissabte es desplaça a Dos Hermanas per jugar contra el cuer de la Divisió d'Honor

L'equip de La Sirena CN Mataró la setmana vinent tindrà el seu moment culminant de la temporada amb la celebració, els dies 13 i 14, de la Final a Quatre de la Copa LEN aquí al complex Joan Serra. Ara està ultimant la seva preparació de cara a aquest esdeveniment, i ho fa jugant dos partits de la Divisió d'Honor en tres dies, contra els dos últims classificats. Ahir dijous al vespre va guanyar a la piscina del CN Sant Feliu en partit corresponent a la 15a jornada i ajornat en el seu dia per la disputa de la tornada dels quarts de final de l'Eurolliga. I demà dissabte a les 16:30 hores jugarà a la piscina del Dos Hermanas a Sevilla, en partit de l'avant-penúltima jornada de la fase regular que l'equip de Florin Bonca acabarà en tercer lloc.

Waterpolo La Sirena CNM - Dos Hermanas

El partit jugat a la piscina del Sant Feliu, penúltim classificat, no va tenir massa història, tot i que l'equip local va oferir més resistència de l'esperada, acabant amb una diferència de només 6 gols, quan fa uns dies el Sabadell l'havia derrotat per 30-2. L'equip mataroní, com diem en fase de preparació per als compromisos de la setmana vinent, va dominar sempre i va acabar guanyat per 4-10.

CN SANT FELIU 4-10 LASIRENA CN MATARÓ

LA SIRENA CN MATARÓ: Debby Willemsz, Laura Vicente (3), Marina Zablith (1), Helena Lloret (1), Clàudia Abad, Alba Bonamusa, Clara Cambray (1), Ciara Gibson (1), Marta Bach, Liana Dance (3), Ema Carevic, Carla Graupera.
PARCIALS: 0-2, 2-3, 0-2, 2-3.